Havfrua AS er en bedrift, beliggende på Tjøme, som først og fremst har til hensikt å formidle.

Havfrua AS holder på å bygge seg opp. Per i dag driver selskapet Havfrua Forlag og Havfruashop.

Havfrua AS ønsker å utvikle seg til å bli en plattform og en støttespiller for mennesker med ideer de ønsker å realisere innenfor kulturformidling. Selskapets overskudd skal først og fremst kanaliseres inn i prosjekter som støtter og videreutvikler selskapets intensjon. Vår etiske plattform handler om å være seriøse og fremstå med integritet, slik at vi blir tatt på alvor i de samarbeidsrelasjoner vi inngår i. Selskapet skal ha en miljøvennlig profil. Hovedfokus i all formidling skal være å ivareta mennesker, dyr og natur.

Havfrua Forlag

Havfrua Forlag har gitt ut sin første bok høst 2016. Skjærgårdsbarna handler om Jonas på 11 år og vennene hans. Tanken er å gi ut 10 bøker hvor Jonas reiser forskjellige steder i Norge og deler opplevelser med leserne. Målgruppen er 8 – 12 år.

Havfrua Shop

Havfrua Shop er etablert for å kunne selge bøker og diverse. Foreløpig finnes 7 produkter.

Kontaktinformasjon elektronisk : Post@havfrua.com

Daglig leder :  Audhild@havfrua.com   eller    mob.: 97 48 34 11

Havfrua AS  har fire eiere :

1 – Audhild Hjellup Lønne  55%

Som sakprosaforfatter har Audhild Hjellup Lønne  gitt ut 6 bøker innenfor rus, psykiatri og barnevern. Hun har holdt en rekke foredrag, vært sensor og veileder for studenter innen disse fagene. Se CV.

Som skjønnlitterær forfatter har Audhild først og fremst gitt ut barnebok under psevdonymet Mrs Maple. Som Mrs Maple spiller hun trombone, snakker om å være forfatter, forteller om reiser hun har hatt, om hvordan vi best kan ta vare på naturen og leser fra sin siste bok, Skjærgårdsbarna Finnmarksvidda.

2 – Torinn Steigedal Lønne 20%

3 – Tuva Adriane Lønne  20%

4 – Bjørg Elin Junge  5%