Havfrua AS

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.22″][et_pb_row _builder_version=»3.25″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Tekst» _builder_version=»4.0.3″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

Havfrua AS er en bedrift, beliggende på Tjøme, som først og fremst har til hensikt å formidle.

Havfrua AS holder på å bygge seg opp. Per i dag driver selskapet Havfrua Forlag og Havfruashop.

Havfrua AS ønsker å utvikle seg til å bli en plattform og en støttespiller for mennesker med ideer de ønsker å realisere innenfor kulturformidling. Selskapets overskudd skal først og fremst kanaliseres inn i prosjekter som støtter og videreutvikler selskapets intensjon. Vår etiske plattform handler om å være seriøse og fremstå med integritet, slik at vi blir tatt på alvor i de samarbeidsrelasjoner vi inngår i. Selskapet skal ha en miljøvennlig profil. Hovedfokus i all formidling skal være å ivareta mennesker, dyr og natur.

Havfrua Forlag

Havfrua Forlag har gitt ut sin første bok høst 2016. Skjærgårdsbarna handler om Jonas på 11 år og vennene hans. Det er utgitt 3 bøker under denne intensjonen. I den fjerde boken fremtrer Jonas tydeligere som en hovedperson, blir mer markert som miljøaktivist og får et tydeligere konsept rundt det å skulle løse miljøkriminalitet. Forfatteren har konseptideer til minst 10 bøker, hvor Jonas reiser forskjellige steder i Norge og på forskjellige måter møter miljøkriminalitet. Ofte knyttet til utfordringer som er dagsaktuelle og relevante i forhold til dagens klima- og miljøutfordringer. Målgruppen er 8 – 12 år.

Havfrua Shop

Havfrua Shop er etablert for å kunne selge bøker og diverse.

Kontaktinformasjon elektronisk : Post@havfrua.com

Daglig leder :  Audhild@havfrua.com   eller    mob.: 97 48 34 11

Havfrua AS  har tre eiere :

1 – Audhild Hjellup Lønne  60%

Som sakprosaforfatter har Audhild Hjellup Lønne  gitt ut 6 bøker innenfor rus, psykiatri og barnevern. Hun har holdt en rekke foredrag, vært sensor og veileder for studenter innen disse fagene. Se CV.

Som skjønnlitterær forfatter har Audhild først og fremst gitt ut barnebok under psevdonymet Mrs Maple. Som Mrs Maple spiller hun trombone, snakker om å være forfatter, forteller om reiser hun har gjort, om hvordan vi best kan ta vare på naturen. Hun leser selv inn sine lydbøker og kommer gjerne på besøk der det finnes barn i alderen 8 – 12 år.

2 – Torinn Steigedal Lønne 20%

3 – Tuva Adriane Lønne  20%

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]